Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Richarlison tetovirao svoj lik u društvu brazilskih ikona. Neymar mu poslao novac i poručio: ‘Mene ukloni’

Preuzmite sliku

Brazilski napadač se po povratku kući iz Katara odlučio za veliku tetovažu preko cijelih leđa

Iako je brazilska nogometna reprezentacija ispala sa Svjetskog prvenstva u Kataru u četvrtfinalu protiv Hrvatske, 25-godišnjem brazilski napadaču Richarlisonu je popularnost itekako narasla, a tetovažom koju je napravio na leđima privukao je još više pažnje.

  • Naime, Richarlison se po povratku kući iz Katara odlučio za tetovažu preko cijelih leđa, a ona uključuje njegovo lice smješteno između svog saigrača Neymara i Ronalda, legende brazilske reprezentacije. Iznad tri glave, u visini ramena nalazi se istetovirana rečenica “Nasmijao si Brazil”, koju mu je uputio Pele nakon sjajnih nastupa na početku Mundijala.

    Ipak, mnogima se nije svidjela ova tetovaža, uključujući i Neymara koji je, kako Daily Star piše, Richarlisonu poslao 30 hiljada eura da ukloni njegov lik s leđa. Tetovaža je ubrzo postala viralni hit i izazvala brojne komentare.

  • Ne mogu podnijeti ovu tetovažu – piše jedan komentator.

    Zašto je tetovirao Neymara? Ronalda? Sebe?! – stoji u jednom komentaru na Twitteru.

    – Tetovaža je ispala grozno, ali i dalje mislim da Neymar izgleda još gore – napisao je jedan komentator i iskazao nezadovoljstvo izgledom Richarlisonove tetovaže.

    Pri ispadanju Brazila sa Svjetskog prvenstva u Kataru, Richarlison se vratio u Englesku uoči povratka u Premier ligu. Međutim, bit će van igre najmanje mjesec dana zbog ozljede tetive. (Jutarnji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje