Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Rakitića napali kad je pokazao šta jede: “Jao, što je ovo?”

Preuzmite sliku

Ivan Rakitić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj drži zdjelicu punu hrane u kojoj rado uživa, a koja je među njegovim obožavateljima izazvala čuđenje i gađenje.

Riječ je o puževima koji se u svijetu smatraju delikatesom, no čini se da fudbaler među svojim pratiteljima nema puno istomišljenika, zbog čega se našao na meti njihovih kritika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

“Jao, šta je ovo?” pitao se jedan od njegovih fanova dok je drugi dodao: “Kako možeš to jesti?” Uskoro su se pridružili i brojni drugi domaći i strani pratitelji koji su mu pisali kako ne vole puževe te kako ne mogu shvatiti što mu je tu toliko fino.

Među većinom koja ga je kritikovala našla se i nekolicina onih koji vole jesti puževe pa su mu pisali prijedloge kako ih je, prema njihovom ukusu, najbolje jesti. “Vrlo su ukusni s ljutim crvenim umakom”, jedan je od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Osim što je javno otkrio čime se voli povremeno počastiti, reprezentativac je nedavno otkrio na koji način on i njegova odabranica Raquel Mauri ubijaju dosadu. Tada je podijelio fotografiju na kojoj kartaju, a riječ je o popularnom Unu u kojem dvojac rado uživa kada odmara od poslovnih obaveza. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,