Subota, 4. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Za meč Zmajeva s Portugalom prodaje 4 karte za 800 KM, u opisu navedeno – Potvrđeno je, Ronaldo igra!

Preuzmite sliku

Bosna i Hercegovina 16. oktobra na stadionu Bilino polje u okviru 8. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Njemačkoj.

Naši ‘Zmajevi’ s obzirom na rezultate, izgubili su šanse za direktan plasman na Euro kroz kvalifikacije, dok će svoj put na ovo takmičenje tražiti kroz baraž. Prvo meč polufinala baraža bit će odigran 21. marta 2024 godine, piše Tuzlanski.ba.

Međutim, iako smo u mislima već u baražu, naredne utakmice koje će reprezentacija Bosne i Hercegovine igrati, novom selektoru Savi Miloševiću dat će jasan uvid sa čime raspolaže što se tiče igračkog kadra.

Naredni meč kvalifikacija Zmajevi igraju 13. oktobra u Lihtenštajnu, a tri dana kasnije u Zenici na Bilinom polju dočekuju starog rivala, reprezentaciju Portugala.

Danas je i selektor Portugala Roberto Martinez objavio spisak igrača na koje računa u kvalifikacionim utakmicama u oktobru. U rosteru će se naći i Cristiano Ronaldo.

Provjerili smo na popularnoj platformi Olx.ba koliko na crnom tržištu koštaju karte za meč sa Portugalom.

  • Tako smo pronašli da jedna karta za Jug i Sjever košta oko 60 KM, dok je kod drugog prodavača cijena za ovu tribinu i 100 KM po karti.

    Zapad i istok prodavci cijene oko 120 KM, dok jedan prodavač 4 karte za zapadnu tribinu cijeni čak 800 KM, a u opisu oglasa napisao je: Potvrđeno je, Ronaldo igra.

  • Da li će u narednim satima cijene porasti zbog činjenice da na Bilino polje dolazi prva zvijezda Portugalaca, Cristiano Ronaldo kojem će ovo zbog godina vjerovatno biti i posljednje takmičenje na kojem će igrati, ostaje da vidimo. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje