Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ponuda Sol Azura za utakmicu Italija – Bosna i Hercegovina vrijedi još 48 sati

Preuzmite sliku

Reprezentacija Bosne i Hercegovine za manje od mjesec dana igra kvalifikacione utakmice sa Finskom u Tamprereu, te sa Italijom na domaćem terenu Juventusa u Torinu.

Za meč u Italiji vlada posebna euforija bh. građana, koji su svoja mjesta počeli rezervisati još u martu, prije utakmica sa Armenijom i Grčkom. Uprkos 2.099 ulaznica, koliko je Nogometni savez Bosne i Hercegovine dobio za navijače, očekuje se puno veći broj onih koji su svoja mjesta osigurali putem turističkih agencija ili direktno preko talijanskih web stranica za prodaju ulaznica.

Iz turističke agencije Sol Azur & Buena Vista su nam rekli da je ostalo još desetak mjesta na avio i bus aranžmanima, za koja će također biti osigurane i ulaznice. Zbog broja zahtjeva i velike brzine prodaje ulaznica, ponuda u agenciji Sol Azur & Buena Vista vrijedi narednih 48 sati.

Novi izazov reprezentacije Bosne i Hercegovine će se odigrati na domaćem terenu našeg Miralema Pjanića, koji nažalost neće igrati zbog crvenog kartona tokom utakmice sa Grčkom u Zenici. Svakako raduje forma Edina Džeke koji u posljednjim utakmicama Rome bilježi dva pogotka i tri asistencije. Naravno, tu je i Edin Višća koji svojim učinkom na terenu iz utakmice u utakmicu dokazuje status najboljeg igrača turske Superlige ove sozone.

Utakmica Italija-Bosna i Hercegovina se igra 11. juna u Torinu, a više informacija o posljednjim mjestima i kompletnom programu možete potražiti na slijedećoj web stranici.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,