Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte kako su Pjanić i Krunić ispraćeni zvižducima navijača nakon izmjena

Preuzmite sliku

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas u Zenici od Finske rezultatom 3:1 i ostala je bez šansi da se domogne Svjetskog prvenstva.

Pored razočaravajuće igre Zmajeva, pažnju su privukli i zvižduci nezadovoljnih navijača upućeni Miralemu Pjaniću, koji je sredinom drugog dijela napustio igru.

Veznjak Bešiktaša je u 66. minuti napustio teren kada ga je zamijenio Mateo Sušić, a priilikom izlaska, veliki dio navijača je izviždao kapitena naše reprezentacije koji nije bio na uobičajenom nivou.

“Imao je povredu i imao je poremećen ritam. Vidio sam da je fizički pao i zato sam ga promijenio i to je jedini razlog izmjene”, kazao je selektor Petev nakon utakmice.

Ipak, dio navijača je aplaudirao Pjaniću i skandirao je njegovo ime, a ništa bolje nije prošao ni veznjak Milana Rade Krunić koji je također podbacio.

Posljednji meč u ovim kvalifikacijama Bosna i Hercegovina će odigrati u utorak protiv Ukrajine na Bilinom polju u Zenici, ali za naš tim neće imati rezultatski značaj s obzirom da smo ostali bez šansi za baraž.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje