Petak, 23. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pogba je rođenog brata prijavio policiji: Traži 13 miliona eura ili će objaviti ‘bombastične vijesti’

Preuzmite sliku

Bit će mnogo elemenata i svjedoka koji mogu potvrditi moje riječi, a bit će to bombastično i podići će mnogo prašine, rekao je u dramatičnom videu Mathias (32), stariji brat Paula Pogbe (29)

Mathias Pogba (32), napadač čija karijera nije ni približno uspješna poput ona brata mu Paula (29), ne bavi se fudbalom četiri mjeseca otkako mu je završio ugovor u francuskom četvrtoligašu Belfortu, ali zato se bavi životom mlađeg brata. Rekao je da će otkriti bombastične vijesti o Paulu i njegovom advokatu Rafaelu Pimenti.

– Vjerujem da francuski, talijanski, engleski i španski navijači, uostalom i cijeli svijet kao i fanovi mog brata, te ponajviše francuske reprezentacije i Juventusa, bratovi suigrači i sponzori zaslužuju znati neke stvari. Pa da mogu odlučiti sami na temelju činjenica, zaslužuje li on poštovanje i ljubav publike – rekao je Mathias u videu objavljenom na društvenim mrežama pa nastavio:

– Bit će mnogo elemenata i svjedoka koji mogu potvrditi moje riječi, a bit će to bombastično i podići će mnogo prašine.

Na sve je to odmah reagirala francuska nogometna zvijezda i slučaj prijavila policiji, a istaknuo je da se radi o pokušaju iznude od njegovog brata i prijatelja iz djetinjstva. Navodno su mu maskirani naoružani ljudi već prijetili u Manchesteru, Parizu i Torinu.

  • U francuskoj prijestolnici su ga u martu i odveli u stan te zahtijevali 13 miliona eura za to što su ga štitili zadnjih 13 godina. Sve je Pogba prijavio i Juventusu, a italijanski je klub stao iza njega.

    Francuski reprezentativac pretpostavlja da će grupa pokazati poruke koje je slao zvijezdi PSG-a Kylianu Mbappéu kako bi srušili njegov ugled i reputaciju u francuskoj reprezentaciji.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,