Utorak, 27. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Počinje online prodaja ulaznica za Luksemburg, FS BiH upozorio da se ne kupuje na crnom tržištu

Preuzmite sliku

Putem platforme Kupikartu.ba u petak, 12. maja 2023. godine u 9:00 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024 Bosna i Hercegovina-Luksemburg.

Putem platforme Kupikartu.ba u petak, 12. maja 2023. godine u 9:00 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024 Bosna i Hercegovina-Luksemburg.

Utakmica se igra na „Bilinom polju“ u Zenici 20.06.2023. sa početkom u 20:45 sati.

Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 20 KM (jug i sjever).

Napomena

“S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu.” naveli su iz FS BiH.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , , ,