Četvrtak, 16. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pet golova na Poljudu: Hajduk vodio do 90. minute, Dinamu tri boda (VIDEO)

Preuzmite sliku

Dinamo je pobijedio Hajduk 3:2 na Poljudu u derbiju 7. kola Prve HNL…

Nevjerojatna utakmica i čudesan preokret Dinama na Poljudu. Hajduk je do 90. minute vodio rezultatom 2:1, a onda je Dinamo okrenuo na 3:2 u sudijskoj nadoknadi.

Strijelci za Hajduk bili su Sušić (8) i Milić (49), a za Dinamo Čop (71, 90+1) i Henríquez (90+4). Sva tri gola Dinama pala su nakon sjajnih asistencija Soudanija, istinskog junaka utakmice.

Hajduk je poveo već u 8. minuti fantastičnim golom Tina Svena Sušića koji je odmjerenim udarcem iskosa s lijeve strane pogodio sami gornji desni ugao nemoćnog golmana Dinama.

Početkom drugog poluvremena Hajduk je ponovno iskoristio dekoncentraciju Dinamove obrane. Nakon „skraćenog kornera“ i gužve u šesnaestercu „modrih“, Antonio Milić primio je loptu i snažnim udarcem matirao Eduarda za 2:0.

„Modri“ su uspjeli smanjiti na 2:1 u 71. minuti. Soudani je opet sjajno proigrao Čopa koji ovaj put ne griješi, desnom je nogom udarcem iz prve rastavio Kalinića iz neposredne blizine.

Soudani je u prvoj minuti sudijske nadoknade asistirao Čopu za njegov drugi pogodak i izjednačenje, a u četiri minute kasnije idealno je poslužio najnovije Dinamovo pojačanje pristiglo iz Manchester Uniteda, Ángela Henríqueza, koji je glavom matirao Kalinića i donio Dinamu četvrtu uzastopnu pobjedu nad vječitim suparnikom. Čileanac nije mogao ni zamisliti bolje vrijeme i mjesto za prvijenac u dresu “modrih”. (Gol.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,