Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Omerović: Za bolji rezultat nedostajalo nam je sve ono što smo imali u proteklom periodu (VIDEO)

Preuzmite sliku

Fudbaleri Slobode danas su na Tušnju pretrpjeli prvi domaći poraz u ovoj sezonu. Ekipa Radnika iz Bijeljine ostvarila je minimalnu pobjedu od 1:0 i tako sa nova tri boda došli do drugog mjesta na tabeli.

Nakon susreta Nedim Omerović trener Slobode u izjavi za medije je kazao kako u stručnom štabu ne mogu biti zadovoljni rezultatom iako smatra da je njegova ekipa zaslužila barem jedan bod.

Bili smo tokom čitave utakmice u prednosti, primili smo nesretno taj pogodak iz prekida. Perod iza nas bio je veoma turbulentan, igrači su bili svjesni u kakvoj se situaciji nalazimo ali ipak su pokazali onoliko koliko su mogli u ovom trenutku” kazao je Omerović koji nije htio previše da komentariše suđenje.

Na pitanje šta je Slobodi nedostajalo za povoljniji rezultat, Omerović je kazao:

Nedostajao je mir, nedostajalo nam je sve ono što smo imali u proteklom periodu. Jednostavno toliko stvari se sad piše i priča o Slobodi, toliko teorija zavjere što siruno ostavlja traga na fudbalere” smatra Omerović.

S druge strane šef stručnog štaba Radnika Nebojša Milošević nije krio oduševljenje pobjedom ostvarnom na Tušnju.

Pobjeda pripada mojim igračima, ponosan sam na njih kako izgaraju na terenu za boje kluba. Da je bilo i nerješeno možda ne bi bilo nerealno. Slobodi želim da što prije  prevaziđe trenutnu situaciju i da se vrati na mjesto koje zaslužuje” – kazao je Milošević. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje