Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Novinarka zbog slavnog bivšeg živjela u strahu: Sada joj prijete zbog pitanja koje je postavila Ancelottiju

Preuzmite sliku

Španska TV voditeljica María Morán prijavila je policiji uvrede i prijetnje zbog pitanja koje je Carlu Ancelottiju postavila na konferenciji za novinare.

Fanovima Real Madrida zasmetalo je pomalo indikativno pitanje o Viniciusu koji važi za teatralnog nogometaša, sklonog provokacijama i protestima kod sudija.

“Mislite li da bi Vinicius mogao iskoristiti crveni karton kao pouku za kontinuirane proteste sudijama?”, upitala je novinarka trenera Reala koji joj je odgovorio: “Crveni karton? Ne treba mu samo crveni, sa svim žutim koje je dobio, dovoljno je”, odgovorio je Ancelotti.

Nekoliko dana kasnije, María Morán je bila izložena ozbiljnim uvredama koje je prijavila policiji i objavila na društvenim mrežama.

“Ovo su neki od mnogih komentara koje dobijam za obavljanje svog novinarskog posla. Moja kći ima 18 mjeseci”, objavila je Marija na Twitteru.

“Da me siluju, da mi je kći kopile, uvrede prema bebi… sve je prijavljeno Državnoj policiji”, napisala je.

Inače, Moran je prethodno bila u vezi sa nekadašnjim golmanom Barcelone Jasperom Cillessenom s kojim ima dijete protiv kojeg je ranije ove godine pokrenula tužbu jer nije htio platiti bolničke troškove za njihovo dijete.

“Otac ju je ostavio u bolnici jer nije htio platiti 1200 eura koliko je koštala njena hospitalizacija. Morao je to učiniti Marijin djed, star skoro 90 godina, koji nikada nije imao kreditnu karticu i koji je svojom ušteđevinom morao pomoći svojoj unuci”, otkrila je Moran.

Ranije je otkrila i kako joj je Nizozemac čak prijetio da će objaviti njene privatne fotografije ako ne ode pobaci dijete.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje