Foto: Tuzlanski.ba

Pratiš Premijer ligu BiH s više žara nego što pratiš inostrane fudbalske lige? Znaš da je Michael Laudrup nekad bio član Čelika? Misliš da je Osmo Bajrić svojevremeno nepravedno smijenjen s mjesta šefa stručnog štaba Travnika?

Premijerliga.ba je pravo mjesto za tebe! U skladu s evropskim trendovima, kao i sa činjenicom da broj fudbalskih stručnjaka u našoj zemlji sa razvojem komunikacijskih tehnologija bilježi enorman rast, vjernim fanovima nama najdraže lige u Evropi nudimo priliku da se iskušaju u ulozi menadžera.

Nećeš imati priliku da postaneš novi Jose Mourinho, ali imat ćeš priliku da postaneš najbolji trener u svom društvu te da jednom za sva vremena začepiš usta svakome ko tvrdi da se u BiH ne može igrati s dva napadača ili tri štopera.

fanstasy-premijer-liga

Fantasy igrica Premijer lige BiH odsad je dostupna putem stranice www.premijerliga.ba, a baš kao i sve druge fantasy igre, uz ograničen budžet ćeš imati priliku da sastaviš ekipu od 15 igrača, s kojom ćeš onda, u ovisnosti od nastupa igrača koje si odabrao, imati priliku da sakupljaš bodove. Najuspješniji će, naravno, na kraju biti nagrađeni.

Registruj se sada i iskoristi priliku da se bolje upoznaš sa cijelim konceptom igre u testnoj fazi, koja će trajati do kraja sezone 2015/2016. Od naredne sezone, uđi spreman u Ligu 12 i dokaži domaćim klubovima da se na tebe mogu osloniti kad smijene četvrtog trenera u tri mjeseca.

Lopta je okrugla, šta čekaš?