Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nakon tragičnih incidenata odgođena utakmica AEK – Dinamo

Preuzmite sliku

Zbog velikih nereda i smrti jednog grčkog navijača, večerašnji prvi susret 3. pretkola Lige prvaka između AEK-a i Dinama je otkazan, javlja HRT.

Kako ovaj medij dodaje, za sada nema točne informacije kada bi se utakmica trebala odigrati jer se sutra igra dvoboj između Panathinaikosa i Marseillea, a dan kasnije ogled Olympiakosa i Genta.

Podsjetimo, preko 90 osoba uhićeno je nakon sinoćnjih nereda u Ateni, a koje su izazvali navijači Dinama koji su, unatoč zabrani gostovanja, doputovali u grčku prijestolnicu.

Hrvatski mediji pišu da su uhićena 82 navijača Dinama, među kojima je i jedan državljanin Bosne i Hercegovine.

Jedan navijač AEK-a je preminuo, dok je 17-godišnji maloljetnik iz Grčke u teškom stanju nakon što je pogođen kamenom u glavu.

Do incidenata je došlo u blizini stadiona kada je oko 200 pripadnika navijačke grupe Bad Blue Boys pokušalo upasti na stadion dan uoči utakmice, koja se inače trebala igrati večeras od 20.45 sati.

GNK Dinamo snažno je jutros osudio nerede koji su se sinoć dogodili u Ateni, napisavši da takvi događaji nisu u skladu s vrijednostima i etikom koje promiču kao klub i zajednica te su izrazili iskrenu sućut obitelji preminule osobe. (Foto: Nasho3498)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,