Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Marca donosi veliki naslov: Real Madrid želi Edina Džeku!

Preuzmite sliku

Real Madrid je ozbiljno zainteresovan za kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edina Džeku, španska Marca donosi ovu senzacionalnu vijest, prenosi N1.

Napadač je nakon samo jedne sezone u Interu otpisan, na njega se ne računa, jer Simone Inzaghi u vrhu napada želi Dybalu i Lukakua, tako da je i sam na raskrsnici u karijeri – šta i gdje dalje.

Vezano | Ugledna Marca tvrdi: Džeko bi bio idealna zamjena za Benzemu u Realu

S druge strane, kraljevski klub je u potrazi za ofanzivcem koji ima iskustva i bio bi zamjena Karimu Benzemi. Na “Santiago Bernabeu“ smatraju da bi reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao da se snađe na toj poziciji.

Pretnodnih dana, Marca koja je upoznata sa dešavanjima u Realu, donijela je tekst pod nazivom “Šta ako je Džeko zamjena koja je potrebna Karimu Benzemi”, a danas je objavljen i tekst kako bi “Kraljevi” u narednom periodu mogli krenuti u napad na Dijamanta.

Za kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i jednog od najboljih koje je naša zemlja imala ikada odlazak u Real Madrid bi bila idealna prilika za zavšetak bogate karijere tokom koje je nastupao za klubove poput Manchester Cityja, Rome i Intera.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje