Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Komazec: Ispadanje iz lige sa Slobodom mi je najteži trenutak u karijeri

Preuzmite sliku

Napadač tuzlanske Slobode, Nikola Komazec, bio je gost (IN)Direkt podcasta.

Nikola Komazec ima veoma bogatu karijeru, koja se vodi kroz 13 različitih država od kojih su možda najegzotičnije Južna Koreja, Tajland i Indonezija. Bh. javnost Komazeca je upoznala u dresu Sarajeva. Igrao je jednu sezonu i u tuzlanskoj Slobodi, gdje nakon ispadanja Kluba iz Premijer lige BiH odlazi u FK Rudar Prijedor. Sada se vratio u Tuzlu te ponovo nosi dres Crveno-crnih.

“Prepoznao sam momenat da pomognem Klubu. Sloboda i generalno Tuzla zaslužuju po svim parametrima da budu u Premijer ligi. Odlučio sam da se vratim, da pomognem koliko god mogu Klubu kako bi se vratio u Premijer ligu”, ističe Komazec.

Komazecu je ovo drugi put na Tušnju.

“Bio sam u sezoni u kojoj smo nažalost ispali iz Premijer lige BiH. Rezultatski je bila neupsješna i nadam se da ćemo uspjeti ove sezone”, kazao je fudbaler.

Komazec se osvrnuo na trenutak koji mu je najteže pao u karijeri. Kaže kako je to bilo u Slobodinom dresu.

“Mnogo puta sam ja izgubio, mnogo šansi promašio, mnogo je tu bilo izgubljenih finala, drugo mjesto u ligi, ali opet ovo ne može da se poredi u Slobodi. Mislim da mi je to nekako najteže palo, gdje mi je danima bilo jako teško. Opet sam u Slobodi igrao s tom nekom, najvećom emocijom kao i u Sarajevu, mislim da mi je to najteže palo. To mi je najteži trenutak u karijeri, ispadanje iz lige sa Slobodom”, kazao je Komazec.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje