Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kako je Shakira otkrila da je Pique vara: “Za sve je kriv džem od jagode. Odmah je znala…”

Preuzmite sliku

Nakon poslovnog putovanja, Shakira je stigla kući i htjela se zasladiti marmeladom koju obožava, za razliku od njenog bivšeg, koji je ne voli. Otvorila je frižider te shvatila da ju je neko pojeo dok je nije bilo

Kolumbijska pjevačica Shakira (45) otkrila je zahvaljujući marmeladi da ju bivši partner, Gerard Pique (35), vara, pišu španski mediji.

Nakon poslovnog putovanja, Shakira je stigla kući i htjela se zasladiti marmeladom koju obožava, za razliku od njenog bivšeg, koji je ne voli. Ne vole je ni djeca, tako da je odmah posumnjala da je neko bio u kući i pojeo ju dok Shakire nije bilo.

Zbog te marmelade, navodno su nastali i stihovi njene nove pjesme. U njoj je suptilno spomenula nogometaševu novu djevojku Claru Chiu Marti. Iskoristila je riječ ‘jasno’ (claramente) i spomenula Clarino ime, a i Pique je spomenula u jednom stihu u pjesmi ‘Perdon, que te sal-pique’. Poručila je i ‘Sažvači i progutaj, progutaj i žvači’, misleći na marmeladu koju joj je navodno Clara pojela iz frižidera.

– Sorry, već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući, ne želim novo razočaranje. Tako se dugo praviš da si prvak, a kada sam te trebala dao si mi svoju najgoru verziju. Ne vraćam ti se, makar plakao i molio, ostavio si me s njom, novinarima, dugovima, poreznom… Misliš da si me povrijedio, ali sada sam još jača, a ona sigurno ima lijepo ime, nije tako kako zvuči, jasno – glase neki od stihova.

Shakira i Pique sredinom 2022. godine službeno su prekinuli dugogodišnju vezu u kojoj su dobili dva sina, Milana (9) i Sashu (7). Shakira je od penzionisanog fudbalera starija tačno 10 godina. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,