Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Junaka Maroka porede s glumcem popularne serije “La Casa de Papel”

Preuzmite sliku

Yassine Bounou oduševio je nogometne fanove svojim nastupima na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a mnogi su u njemu prepoznali sličnost sa španskim glumcem Miguelom Herranom koji tumači lik Rija u seriji “La Casa de Papel”.

Yassine Bounou, poznatiji kao Bono, golman je nogometne reprezentacije Maroka, a usljed sjajnih nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru privukao je znatnu pažnju. Međutim, ovaj put ne radi se samo o potezima na terenu.

Mnogi su u njemu prepoznali sličnost s jednim od glavnih glumaca popularne španske serije “La Casa de Papel”.

@smile_e23 🤔🤔🤔 rio is that u 😂 #yassinebounou #rio #la_casa_de_papel #fyp #foryou ♬ original sound – Lou

Radi se o španskom glumcu Miguelu Herranu koji tumači lik Rija, a na društvenim mrežama kruže brojni snimci koji upoređuju izgled nogometaša Maroka upravo s njim.

“Rio jesi li to ti?”, navodi se u opisu jednog od snimaka na TikToku koji upoređuje fotografije nogometaša i glumca.

U komentarima ispod videa mnogi su istaknuli da su odmah prepoznali sličnost te da su mislili da su “jedini primijetili”.

@ramenboii #Morocco #Spain #moneyheist #riomoneyheist #worldcup #fifa #fifaworldcup ♬ Bella ciao – HUGEL Remix Extended – El Profesor

“Golman Maroka izgleda kako Rio iz ‘La Case de Papel’ i obojica su opljačkali Španiju”, našalili su u drugom snimku aludirajući na ulogu Rija kao pljačkaša centralne banke Španije.

U komentarima su se neki šalili da je “Rio igrao protiv svoje države”, a drugi su tvrdili da ih Marokanac ipak više podsjeća na lik Aladina iz crtanog filma.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,