Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Julia Roberts se iskupila Guardioli: Španac sada ima sve

Preuzmite sliku

Među brojnim čestitkama koje su ovih dana stigle na adresu Manchester Cityja i menadžera Pepa Guardiole posebno se izdvaja ona od čuvene američke glumice Julie Roberts.

– Čestitam Pepu Guardioli što je vodio svoj tim da titule u Ligi prvaka– objavila je Julia Roberts na Instagramu, uz sliku španskog trenera kako ljubi veliki srebrni pehar.

Ta njena čestitka je samo za pola dana dobila skoro 100.000 lajkova.

Mnoge je iznenadilo otkud to da se slavna holivudska glumica interesuje za fudbal, a zapravo se ona na ovaj način iskupila Pepu Guardioli.

Španac je prije par mjeseci dao zanimljivu primjedbu koja je postala viralna nakon što je Manchester City deklasirao Leipzig u Ligi prvaka.

– Ja sam poražen u Ligi prvaka. Imam tri idola u životu: Michaela Jordana, Tigera Woodsa i Juliu Roberts. Razočarao sam se kada je Julia Roberts došla u Manchester i otišla na Old Trafford u posjetu Manchester Unitedu. To se dogodilo ovih godina u periodu kad smo bolji od njih, a ne devedesetih kad su oni sa ser Alexom Fergusonom osvajali brojne titule. Nije došla da nas vidi. Zato čak i ako osvojimo Ligu prvaka, to se neće porediti sa činjenicom da je Julia Roberts došla u Manchester, a nije nas posjetila – rekao je tada Guardiola.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje