Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hrvatskom reprezentativcu prijeti ogromna kazna: “Ovakvo ponašanje mu ne priliči”

Preuzmite sliku

Kapiten Hajduka i hrvatski reprezentativac Marko Livaja na Rujevici se nakon osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa nije ponio nimalo kapitenski. 

Marko Livaja postigao je gol iz penala u sudačkoj nadoknadi finala SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa za 2:0 protiv Šibenika i tako potvrdio novu veliku pobjedu ‘bilih’.

Skinuo je dres i krenuo proslavljati taj gol, ali je prvo imao poruku za Funcute, navijače Šibenika. Gestikulirao im je s dva prsta aludirajući na ispadanje Šibenika u drugu ligu hrvatskog nogometa.

No, nije ostao na toj ‘provokaciji’.

“Freze, traktori i seoski putevi! Pi*ke šibenske, pi*ke šibenske, dobit ćete batine!”, orilo se Rujevicom. Livaja je u tim trenucima držao megafon, nije baš jasno je li on ovu pjesmu i poveo, ali ju je pjevao.

Zbog svega će ga gotovo sigurno kazniti disciplinski sudac HNS-a Alan Klakočer, a prema pravilniku moguće je da dobije tri do 12 utakmica suspenzije, što bi bio veliki udarac za splitski tim.

Ovo nije prvi put da Marko Livaja ovako javno vrijeđa protivnike.

U decembru 2021. godine disciplinski sudac HNS-a Alen Klakočer kaznio je Livaju i Danijela Subašića zbog povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih radnika jer su pjevali pogrdne pjesme nakon pobjede u derbiju protiv Dinama.

“Mrzim Dinamo, srpsko ime to”, pjevao je Livaja tada s navijačima na dočeku u Splitu te je zbog toga kažnjen s 35.000 kuna.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje