Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fudbaleri Slobode na pripremama u Turskoj, nekoliko igrača ostalo u Tuzli

Preuzmite sliku

Veliki broj klubova iz BHT Premijer lige najvažniji dio priprema obavit će na antalijskoj regiji, gdje povoljni vremenski uslovi omogućavaju kvalitetne pripreme ali i brojne protivnike za prijateljske susrete i uigravanja.

Fudbaleri Slobode će odradtiti desetodnevne pripreme u Antaliji, a planirano je da ‘crveno-crni’ odigraju tri pripremna meča sa klubovima Concordia i Metaloglobus iz Rumunije, i ruskim Torpedom iz Moskve.

Trener Gradimir Crnogorac na put je poveo sljedeće igrače: Adi Alić, Amar Beganović, Amer Bekić, Adnan Golubović, Haris Hajdarević, Elvedin Herić, Armin Hodžić, Said Husejinović, Emir Jusić, Haris Kotarević, Nikola Lakić, Tony Livančić, Saša Maksimović, Marko Marinković, Anes Mehić, Abid Mujagić, Asim Muratović, Amar Nišić, Dušan Ristić, Adnan Salihović, Edis Smajić, Semir Smajlagić, Miloš Stojanović, Dejan Uzelac.

U Tuzli su ostali Samir Bekrić i Perica Ivetić a razlog je kako se nezvanično saznaje nepostizanje dogovora oko finansijski uslova pred nastavak prvenstva, te Irfan Fejzić i Almir Bekić koji su povrijeđeni. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje