Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

FS BiH organizovao sastanak sa premijerligašima, četiri kluba se nisu odazvala

Preuzmite sliku

FS BiH je danas održao sastanak sa premijerligašima sa ciljem poboljšanja na polju marketinga i komunikacija, a četiri kluba se nisu odazvala.

Iz FS BiH su se zahvalili predstavnicima Zrinjskog, Rudara, Posušja, Borca, Radnika, Slobode, Širokog Brijega te Leotara na dolasku, a sastanak su bojkotovali Željezničar, Sarajevo, Tuzla City i Velež.

Podsjećanja radi Savez je prije nekoliko dana organizovao video konferenciju uoči početka nove sezone, a tada sastanku nisu prisustovali predsjednici Željezničara, Sarajeva, Tuzle, Veleža i Slobode.

“Očigledno da ovim klubovima ne znači puno ni to što su u protekloj sezoni iz nagradnog fonda dobili tri puta više sredstava nego prethodnih godina, što praktično Savez plaća troškove svim službenim licima te što će u ovoj takmičarskoj sezoni uvođenjem led reklama klubovi imati mogućnost da ostvare i dodatne prihode”, navodi se na zvaničnoj stranici FS BiH nakon današnjeg sastanka.

Također, istaknuto je da su klubovi su dobili jasne i potpune informacije o obavezama prema m:tel generalnom sponzoru te kako da se prati realizacija obaveza iz ovog sponzorskog ugovora. (Foto: Reprezentacija.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,