Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Džeko o masnici Icardija: Uozbilji se Fabrizio Romano, to su tipični oni

Preuzmite sliku

Strasti nakon sinoćnjeg veliko turskog derbija između Fenerbahčea i Galatasaraya (0:0) su uzavrele i nakon utakmice, a u priču se uključio i kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko.

Naime, lavinu je pokrenuo Galatasaray koji je nakon utakmice objavio fotografiju njihovog napadača Maura Icardija s modricom ispod oka.”VAR soba i 26 kamera ne mogu vidjeti, sramota nas je u njihovo ime što se ovo dešava. Oni koji hoće pravdu za sebe nastavljaju manipulisati turskim nogometom na svakom koraku”, poručili su iz Galatasaraya uz objavljenu fotografiju.

Ubrzo je reagovao i Fenerbahče s porukom da Galatasaray od sebe pravi žrtvu tako što su objavili fotografiju igrača koji je glavom udario stativu. Na sve se nakačio i najpoznatiji transfer guru Fabrizio Romano koji je prenio reakcije dva popularna kluba na svojim društvenim mrežama.

A upravo je na njegovu objavu saopštenja iz Galatasaraya reagovao Džeko koji se zaista rijetko upušta u slična prepucavanja na društvenim mrežama.

“Tip je glavom udario u stativu i objavili su ga na Instagramu te plaču za penalom. Tipični oni. Sramotno. Uozbilji se Fabrizio Romano, bolji si od toga”, napisao je Džeko u odgovoru Romanu uz niz emotikona koji se smiju.

Podsjetimo, Džeko je i tokom utakmice imao žestoku raspravu upravo s Icardijem, a zanimljivo da dva istanbulska rivala narednu međusobnu utakmicu igraju već u petak kada će se u Rijadu igrati turski Superkup.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje