Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Džeko promoviše svoj Facebook i Twitter profil

dzeko-fan-p
Preuzmite sliku

Uslijed pojave mnogobrojnih nezvaničnih i lažnih profila sa imenom Edina Džeke na Facebooku i Twitteru, naš reprezentativac želi obavijestiti javnost kako postoji samo jedan istinski, pravi, a samim tim i zvanični FB fan page, na kojem se mogu naći sve novosti vezane za karijeru našeg Dijamanta.

\"dzeko-fan-p\"

Edin se nada kako će oficijelna Facebook stranica i njegov zvanični Twitter profil, kao i oficijelni portal edindzeko.ba, koji egzistira skoro već godinu, doprinijeti još boljoj komunikaciji sa medijima, ali i navijačima.

Također, Edin Džeko je već pokrenuo akciju zaštite svog imena i suzbijanja lažnog predstavljanja i neovlaštenog korištenja imena na društvenim mrežama.

Dakle, od sada sve novosti vezane za Edina Džeku možete pratiti na zvaničnim stranicama, na koje vas ovom prilikom upućujemo, kako bismo konačno otklonili sve dileme koji je od svih Edinovih profila zaista onaj stvarni, među mnogobrojnim nezvaničnim i lažnim profilima sa imenom našeg dijamanta, a kojima se služe pojedinci ili neke od organizacija/kompanija radi promovisanja ličnih interesa.

Zvanični Facebook fan page Edina Džeke

Privatni Facebook profil Edina Džeke

Zvanični Twitter profil Edina Džeke

Edin se ovom prilikom zahvaljuje svom velikom fanu Edinu Gušiću, koji je proteklih nekoliko godina redovito ažurirao njegovu fan page, naglašavajući kako će svi ostali profili sa njegovim imenom i prezimenom biti vremenom ugašeni.

edindzeko.ba / tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: