Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ćiro Blažević: Stotine muškaraca ljubile su me u usta, a niti jedna žena

Preuzmite sliku

Trner svih trenera, legendarni Miroslav Ćiro Blažević, osvrnuo se na ekstremne vrućine na svom Facebooku na sebi svojstven način.

“Koje p**** mile Fadile se žalite sada na vrućine, a kada sam ja po još većim temperaturama gutao pustinjski pijesak u Iranu govorili ste da je Ćiro otišao uzeti lake pare“, započeo je svoju objavu Ćiro.

“Uzeo sam ja pare, to je istina, ali nisu bile lake… Pratim i sada situaciju u njihovoj reprezentaciji i drago mi je da su odlučili zadržati našeg Skočića na izborničkoj funkciji, ali bojim se da si nisu napravili uslugu sa cijelim tim cirkusom koji su pokrenuli oko toga. To će im, čini mi se, kompromitirati rezultat. Isto griješi i Maroko s mojim Vahom. Pa gdje ćeš, budalo jedna, mijenjati selektora koji te odveo na Svjetsko prvenstvo”, nastavio je.

“‘Ćiro pederu!’, rekao sam sam sebi i vratio se

“Što se tiče mog angažmana u Iranu, bilo mi je lijepo i publika me toliko dobro prihvatila da su me nakon utakmica znali bacati i po nekoliko metara u zrak, a moj prijatelj Židak koji me jednom prilikom posjetio to nije mogao gledati od straha pa je sjeo na pod i zavapio da prestanu… ‘Ubit ćete nam Ćiru!’, rekao je vidno uplašen da će ostati bez nekoga o kome je mogao napisati što god je htio”, dodao je Ćiro.

“Ja sam, međutim, u svemu tome uživao, a podnosio sam i na početku spomenute vrućine i pijesak. Ono zbog čega sam otišao, a što me stvarno moglo ubiti da sam slučajno ostao sve do pojave ove nove boleštine, to je što su me uvijek ljubili direktno u usta”, rekao je legendarni trener.

“Nakon utakmice svi navijači sa tribina zaletili bi se na teren i krenuli me ljubiti u usta, a među njima – barem to je tada tako bilo, ne znam kako je sada – niti jedna žena… ‘Ćiro pederu!’, rekao sam sam sebi i vratio se”, zaključio je svoju objavu Ćiro.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,