Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bilino Polje spremno za utakmicu Sloboda – Beitar: Jake policijske mjere obezbjeđuju krug stadiona (FOTO)

Preuzmite sliku

Danas od 18 sati fudbaleri Slobode u Zenici odmjerit će snage sa ekipom Beitar Jeruzalema u okviru prvog pretkola Evropa lige.

Od ranih jutarnjih sati započele su i završne pripremne aktivnosti oko organizacije ove utakmice. Teren je u besprijekornom stanju, a krug oko stadiona obezbjeđuje veliki broj policajaca po čijem nalogu vozilo „Pauk“ uklanja putničke automobile parkirane u blizini stadiona iz sigurnosnih razloga.

Fudbaleri Beitara smješteni su u hotelu „Zenica“ koji također obezbjeđuje nekoliko pripadnika MUP-a ZDK. Prilikom ulaska na stadion kako saznajemo od strane zaštitara i redara bit će izvršen detaljan pregled svih posjetilaca.

Na stadion Bilino Polje već su pristigli i predstavnici FK Sloboda koji sa organizatorima ove utakmice NK Čelik vrše i posljednje provjere pred ovaj meč.

Prvi dolazak navijačkih kolona iz Tuzle očekuje se oko 15 sati, tri sata prije početka susreta. Ulaznice za utakmicu Sloboda – Beitar bit će moguće kupiti i ispred stadiona Bilino Polje. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje