Azmir Husić: Šest igrača mogu potražiti nove klubove, stiže devet novih pojačanja (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Predsjednik FK Slobode Azmir Husić, gostujući na RTV7, izrazio je žaljenje zbog ne osvajanja titule, najavio je dolazak ukupno devet novih igrača u klub tokom pauze.

Predsjednik Husić govorio je završenoj sezoni, planovima za narednu, novim pojačanjima Slobode, odnosu sa navijačima i udruženjem prijatelja FK Sloboda, o uslovima na stadionu, podršci grada i gradonačelnika Jasmina Imamovića.

Pored navedenog Husić je istakao da je trener Musemić  napravio spisak od šest igrača koji već sada mogu potražiti nove klubove, a da će na Tušanj doći ukupno devet novih igrača, od čega tri iz inostranstva i da će upravo ta pojačanja biti ekstra pojačanja jer takve igrače ne možemo pronaći na bh. tržištu. Bit će to igrači na pozicijima zadnjeg veznog, centralnog veznog i jedan špic igrač, otkrio je Azmir Husić.

Sloboda je sezonu u Premijer ligi BiH završila na drugoj poziciji, dok je u finalu Kupa BiH poražena od Radnika iz Bijeljine. Klub izborio plasman u kvalifikacije za Evropsku ligu. (Tuzlanski.ba)