Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Argentinac osvojio Mundijal, a sada traže da Ostavi djevojku: Pokrenuta peticija protiv nje!

Preuzmite sliku

Julian Alvarez (22) osvojio je Svjetsko prvenstvo sa Argentinom, a sada od njega traže da ostavi djevojku!

Nije šala, već istinita priča. Pokrenuta je peticija od strane argentinskih navijača u kojoj oni zahtijevaju od napadača Manchester citya da raskine sa Emilia Ferrero. Ona ih je razbjesnila zbog jednog detalja, pa su se odlučili da mu javno kažu šta misle o njoj.+, prenosi Mondo.

Na društvenim mrežama pojavio se jedan snimak na kom se vidi kako djeca prilaze Alvarezu i traže od njega autograme i selfije. Međutim, tada se Emilia umiješala i objasnila im da od toga nema ništa i da mogu samo da stanu zajedno za grupnu fotografiju, što su mališani na kraju i uradili. Taj klip razljutio je navijače koji su napisali kako je “ona pokazala negativan stav i upropastila lijep momenat djeci.”

  • Peticija je sakupila već 20.000 potpisa na portalu “change.org”, ali je odmah poslije toga i ugašena. Da li ju je ugasio njen tvorac ili ljudi koji održavaju taj sajt, nije poznato. Inače, nadimak Alvareza je pauk, pa su zbog toga Emiliji dali nadimak Mary Jane. Razlog za to je film Spiderman u kom je Mary Jane djevojka Pitera Parkera.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,