Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Musin dres s potpisom stavljen na humanitarnu aukciju

Preuzmite sliku

Košarkaški reprezentativac BiH Dzanan Musa i kompanija „Derubis Caravans“, na aukciju stavljaju potpisani dres Real Madrida, u kojem je naš as igrao petu utakmicu protiv Partizana u Madridu.

Musa je, podsjetimo, zajedno sa Realom, u fantastičnoj seriji, uspio proći u final-four Eurolige, a bio je jedan od najboljih igrača španskog tima u svih pet odigranih utakmica protiv Partizana.

Sav prihod od aukcije, Musa i kompanija „Derubis Caravans“, donirat će u Fond za liječenje oboljelih bh. građana Udruženja Pomozi.ba, navedeno je na oficijelnoj stranici udruženja.

“Na aukciji možete učestvovati tako što ćete licitirati u komentarima, a osoba sa najvećom ponudom, dobit će dres lično od našeg reprezentativca Džanana Muse. Licitacija kreće od ovog trenutka, a završava se u srijedu u 18 sati. U obzir dolaze samo ponude sa pravih profila, a prije nego javno objavimo ime i prezime osobe, koja će ponuditi najveći iznos za dres Real Madrida od Džanana Muse, kontaktirat ćemo je za potvrdu ponude”, navodi se iz udruženja Pomozi.ba.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje