Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Stariji navijač pokušao zavesti mlađu djevojku na tribini, a njeno odbijanje postalo viralno

Preuzmite sliku

Stariji navijač Anselme Santos pokušao je zavesti mlađu djevojku na tribini, ali uhvaćen je u prijenosu susreta Obale Bjelokosti i Senegala na Afričkom kupu nacija.

Utakmica Afričkog kupa nacija između Obale Bjelokosti i Senegala završila je dramatičnim izvođenjem penala poslije kojeg su dalje prošli ovi prvi, ali društvene mreže preplavio je urnebesan snimak s tog susreta.

Na njemu je stariji gospodin, koji se kasnije sam predstavio kao Anselme Santos, koji na sve načine pokušava zavesti mlađu navijačicu.

“Čiča” nije uspio dobiti broj, a da stvar po njega bude gora, na videu ga je prepoznala supruga! Ako ništa, barem je njegova reprezentacija prošla dalje.

“U cijeloj toj euforiji sam tražio broj, nisam imao loše namjere, međutim odbila me“, objasnio je pa poentirao: “Ispričavam se ovim putem svojoj supruzi i djeci“.

Njegova tužna ljubavna priča obišla je svijet jer je video njega i nezainteresovane navijačice postao viralan ekspresno.

Anselme Santos malo je popio, skupio hrabrost, okrenuo se i ispucao svoje prema lijepoj djevojci pa dobio globalnu odbijenicu i zatim na pokoru kod supruge. Baš nije bila njegova večer. (Gol.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje