Četvrtak, 23. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Melania Trump “broji minute do razvoda” nakon 15-godišnjeg “poslovnog braka”

Preuzmite sliku

Otići će čim njezin suprug Donald napusti Bijelu kuću, kažu bivši pomoćnici prve dame. Ovo će biti kraj 15-godišnjeg “poslovnog braka”.

Izgubio je na izborima, međutim hoće li Donald Trump istovremeno izgubiti i suprugu? Poznato je da je Melania Trump zaplakala kad je njezin suprug 2016. godine pobijedio, a jedan od njezinih prijatelja rekao je: “Nikad nije očekivala da on može postati predsjednik”.

 • Melania se potom povukla punih pet mjeseci prije nego što se preselila iz New Yorka u Washington, navodno zbog činjenice da je njihov zajednički sin Barron trebao završiti školsku godinu.

  Međutim, njezina bivša pomoćnica Stephanie Volkoff rekla je da je Melania pregovarala o uslovima prekida kako bi Barron dobio značajan dio Trumpovog bogatstva.

  Gospođa Volkoff također je tvrdila da bračni par Trump ima odvojene spavaće sobe u Bijeloj kući i, opštenito, “brak po dogovoru”.

  Drugi Omarosov bivši pomoćnik Manigo Newman rekao je da je petnaestogodišnji brak para došao kraju, dodajući:

  “Melania broji svake minute dok ne napusti Bijelu kuću i ona napokon može podnijeti zahtjev za razvod. Da, Melania je odlučila podnijeti sva moguće poniženja jer da je otišla dok je Donald Trump na predsjedničkom mjestu, pronašao bi način da je kazni”.

  Uprkos trenucima očitog zahlađenja u vezi u javnosti, gospođa Trump (50) tvrdi da ima “sjajan odnos” sa svojim 74-godišnjim suprugom.

  U međuvremenu supružnik tvrdi da se nikada nisu svađali.

  Trumpov bračni ugovor s drugom suprugom Marlom Maples sadrži zabranu objavljivanja bilo kakvih knjiga ili davanja intervjua kritičnih prema bivšem suprugu.

  Advokat Cristina Previte kaže da je Melania najvjerojatnije potpisala slična obećanja da će i šutjeti.

  Američka prva dama Melania Trump javna je osoba. U njezinom životu, čini se, nije ostalo tajni koje ne bi otkrili sveprisutni paparazzi i senzacionalni blogeri.

  Međutim, u njezinoj biografiji još uvijek postoji nekoliko pikantnih tajni koje ne žuri podijeliti s javnošću, piše Daily Mail.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,