Ponedjeljak, 22. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Horor na odmoru: Bježeći od manijaka pala s litice i slomila kičmu, a potom je uslijedio još gori scenario

Preuzmite sliku

Američka turistkinja Hana Gavios (23), učiteljica iz New Yorka, završila je u bolnici na Tajlandu s teškim povredama kičme nakon što je, bježeći od seksualnog napasnika pala s litice visoke 45 metara. Ona se trenutno oporavlja u bolnici, a u razgovoru za tajlandske medije detaljno je opisala šta se događalo kobne noći.

Ne mogu da vjerujem da sam živa” – počela je priču djevojka čiji je pakao počeo odmah po dolasku u Krabi. Hana se izgubila i otišla je da potraži pomoć u lokalnoj prodavnici suvenira. Čovjek zaposlen tamo je u početku izgledao ljubazno i ponudio se da će je odvesti u hotel. Međutim, umjesto u pravcu hotela, par je krenuo prema šumi. Hana je pratila Tajlanđanina sve dok joj nije postalo čudno što moraju da se penju po strmim liticama usred džungle. Tada je shvatila da je u velikoj opasnosti, prenosi blic.rs.

“Mislila sam da ću umrijeti. Bilo je oko 11 sati uveče, dakle mrkli mrak, a jedini način da dođem do svog apartmana je bio preko stijena. Ušla sam u jednu prodavnicu i zamolila čovjeka da mi pokaže put do hotela. On mi je odgovorio da je opasno da idem sama po mraku i da će me otpratiti“, pričala je Hana priznavši da nije imala dobar osećaj u vezi s tim.

“Bila sam mrtva umorna, putovala sam 16 sati. Htjela sam samo da dođem do svoje sobe i da legnem u krevet”. Hana se sjeća da je samo pratila čovjeka i da ga je nekoliko puta pitala “idemo li pravim putem?”

U jednom trenutku muškarac me zgrabio i počeo da skida s mene. Pokušala sam da se obranim, tukla sam ga po licu, čak sam ga i ugrizla za uho. Ugrizla sam ga tako jako da sam ga skoro iščupala.

Urlao je od bolova i molio me da prestanem da ga ujedam. Nakon što sam ga pustila, pružio mi je ruku, ali ja sam samo pobjegla. Jednostavno, nisam imala izbora”, kaže Hana.

Izbezumljena djevojka trčala je sve do trenutka kada je shvatila da je izgubila tlo pod nogama.

“Bio je mrak tako da nisam vidjela koliko je visoko. Usred pada bila sam sigurna da nema šanse da preživim. Još dok sam padala udarala sam glavom o kamenje. Kad sam se konačno zaustavila, urlala sam od bolova. Osjećala sam se kao biljka, nisam mogla da se pomjerim”.

Nažalost po turistkinju, njene krike je čuo i manijak. Spustio se niz liticu i počeo je da histeriše.

“Počeo je da plače i da se moli. Prvo sam mislila da osjeća krivicu. Preklinjala sam ga da pozove pomoć i dala mu svoj telefon. On je nekog pozvao, ali niko nije dolazio u pomoć”, pričala je Hana čiji horor nije bio ni blizu kraja.

“Bila sam zarobljena s ludakom usred divljine. Nije mu bilo dosta što sam polomljena ležala na zemlji. Skinuo je pantalone i počeo je da masturbira. Srećom, nije me silovao, ali je uradio sve ostalo. Nisam znala šta da radim, jer svaki put kad sam urlikala od bolova, on je krenuo da me davi.”

Hana je pokušala da ostane mirna, ali kad se razdanilo nije imala izbora nego da počne da doziva pomoć.

“Samo je ponavljao “bez policije, bez policije” – izjavila je Hana.

Srećom, nakon nekoliko sati manijak je otišao i poslije se vratio s ljudima koji su alarmirali nadležne službe. Hana je spašena i smještena u bolnicu u Puketu, dok je manijak uhapšen i prijeti mu dugogodišnji zatvor.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,