Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vozačica bijesna zbog nepropisnog parkiranja: Idući put zovem i policiju i pauk

Preuzmite sliku

Problem nepropisnog parkiranja vozila bio je povod za jednu ozbiljnu raspravu na Facebooku, a u međuvremenu se pojavila i “prijetnja” paukom i neodoljiva ponuda “onaj ko ovo uspije da isparkira dobiće 100 eura”.

Vlasnica automobila okačila je na Facebook fotografiju svog parkiranog ljubimca koji je nepropisnim zaustavljanjem druga dva vozila ostao zagrađen.

Po njenom mišljenju, bilo je nemoguće izaći te je to jutro na posao morala taksijem. Po mišljenju većine, imala je dovoljno prostora da izađe ali, tvrde, nije znala.

“Hvala vam, vrhunski vozači, što jutros nemam čime na posao. Idući put zovem i policiju i pauk posebno onima kojima je pješački mjesto za parking. Sljedeći put ću se potruditi i izaći, a šteta koja će eventualno nastati nije moj problem”, napisala je žena iz Gajnica za zapadu Zagreba.

Na fotografiji u grupi “Gajnice jučer danas sutra” vidi se crveni automobil parkiran između srebrnog i crnog koji su prilično blizu. Ipak, mnogi su u komentarima primijetili kako je vlasnica auta parkirala preko žutih linija, na ulazu u garažu. (cdm.me)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,