Srijeda, 12. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vlasti Podgorice za skandal optužuju srednjoškolce: Porno snimak emitovan na displeju ispred zgrade Opštine

Preuzmite sliku

Odbornik DPS-a Mihailo Anđušić je tokom zasijedanja lokalnog parlamenta rekao da je skandalozni ekpslicitni snimak pušten ispred zgrade Glavnog grada.

“Gradonačelnica je bila obavezna da se oglasi po tom pitanju. Ako nekome odgovara bruka građane Podgorice, nama ne odgovara”, dodao je on.

Zamjenik gradonačelnice Podgorice Luka Rakčević je tim povodom kazao da su dobili infromaciju iz službe za informacioni sistem.

“Grupa od 15 srednjoškolaca je pristupila displeju i uspjela nekako da pusti snimke. Dešavalo se i ranije da imamo vandalske istupe i prestupe. Prijave ćemo predati nadležnim organima”, rekao je Rakšević.

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović je rekla da je skandalozno ono što se dogodilo sinoć.

“Nije smiješno nego tužno. Zabrinjavajuće je ako su to uradili srednjoškolci. Reagujem i kao žena, supruga i majka. Upozoravam sa ove pozicije da se na ovakve situacije mora odmah reagovati ako želimo da sačuvamo dignitet građana i građanki Podgorice”, istakla je ona, prenosi CDM.

Podsjetimo, školarci su napravili još jedan problem u Podgorici: Mali maturanti zapalili krov škole dok su slavili kraj školovanja.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje