Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

U Vučićevom štabu se slavilo uz harmoniku i hit Halida Bešlića

Preuzmite sliku

Dok svi u štabu slavili uz harmoniku, Vučić je hladnokrvno sjedio za stolom, i tek je nakon stiha Bešlića “Dobro doš'o predsjedniče” podigao ruke.

Srpska napredna stranka predsjednika Srbije Aleksandra Vučića odnijela je uvjerljivu pobjedu na parlamentarnim izborima, a trijumf su u izbornom štabu proslavili hitom Halida Bešlića.

Savjetnica predsjednika Srbije Suzana Vasiljević sinoć je objavila snimak sa proslave izborne pobjede liste Aleksandar Vučić“Srbija ne sme da stane”.

– Ljudi slave pobjedu! Koju im je on donio, ali jok da se pridruži, on i dalje radi – napisala je Suzana Vasiljević, uz video koji je okačila na svom Instagram nalogu na kojem se vidi i premijerka Ana Brnabić.

Vezano | Vučić za RTS: Građani RS imaju pravo da glasaju u Beogradu  

Uvjerljiva pobjeda SNS-a s listom koja je nosila Vučićevo ime, iako on formalno ne sudjeluje u izborima, slavila se dugo u noć.

Dok svi u štabu slavili uz harmoniku, Vučić je hladnokrvno sjedio za stolom, gledao u kompjuter i tek je nakon stiha pjesme Halida Bešlića“Dobro došo’ predsjedniče” slavodobitno podigao ruke.

Republička izborna komisija SRbije potvrdila je u jutros pobjedu Srpske napredne stranke na prijevremenim parlamentarnim izborima s 46,84 posto glasova (1.667.801), što im garantuje više od 50% mjesta u Skupštini Srbije, dok je opoziciona proeuropska koalicija “Srbija protiv nasilja” osvojila 23,38 posto.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje