Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Srbija: Policija objavila video unutrašnjosti ‘kuće strave’ ekipe Veljka Belivuka u Ritopeku

Preuzmite sliku

U kući strave ekipe Veljka Belivuka u Ritopeku do sada su pronađeni su dokazi o monstruoznim ubistvima koje je počinio klan Belivuk-Miljković.

Naime, vikendica u Ritopeku ili “kuća strave” najviše puta do sada je pretresana, a skoro 3 mjeseca nju čuvaju kontantno pripadnici Žandarmerije.

U okolini Beograda, kuća Ritopeku u koju su članovi ekipe Nevolje i Miljkovića, kako se sumnja, dovodili namamljene žrtve, a potom ih brutalno ubijali, krije tajnu likvidacije najmanje petoro ljudi.

Istražitelji sumnjaju da ih je na ovom mjestu ipak ubijeno daleko više, a brojni DNK tragovi koji su otkriveni po čitavoj kući poslati su na vještačenje kako bi se utvrdilo ko je još sve sa spiska 12 misteriozno nestalih osoba bio u tom objektu.

Inače, ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih vještačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mljevenje mesa koja je pronađena u kući u Ritopeku nalazi više DNК uzoraka različitih žrtava.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje