Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Srbija: Pojavio se snimak sa sigurnosne kamere kuće u blizini mjesta na kom je nestala Danka (2) u Boru

Preuzmite sliku

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak nadzorne kamere kuće koja se nalazi u blizini mjesta gdje je jučer, oko 13.45 sati, nestala Danka Ilić (2).

Na snimku se vidi automobil koji žurno prolazi oko 13.47 sati, a djevojčica je nestala nešto prije toga, odnosno oko 13.45 sati, a kako je njena majka izjavila.

Pogledajte snimak:

Zasad nije poznato da li eventualno vozač automobila ima nekih informacija o nestanku djevojčice, odnosno da li je vidio djevojčicu s obzirom da se podudara vrijeme njenog nestanka i prolaska vozila.

Kuća ispred koje je snimljen automobil nalazi se na nekih stotinu metara od mjesta gdje je nestala Danka, pišu mediji.

Podsjetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je jučer oko 13.45 sati u Banjskom polju kod Bora, a u potragu za djevojčicom uključile su se sve dežurne službe MUP i po prvi put je aktiviran sistem „Pronađi me“ od kada je pokrenut u Srbiji.

Danka je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu.

Djevojčica Danka se nalazila u dvorištu imanja porodice Ilić u Banjskom polju sa majkom Ivanom kada je nestala jučer nešto poslije 13:45 sati.

Banjsko polje je prigradsko naselje u Boru, udaljeno oko 7 kilometara od grada. U naselju ima nekoliko višespratnica, a imanje porodice Ilić nalazi se na izlazu iz naselja. Prema riječima mještana, iza brijega blizu kog se nalazi imanje teče potok, koji policija također protražuje. (Foto: Nova.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje