Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sestra nestale Marijane iz BB tvrdi: Što više otkrivamo više smo u šoku, puno toga je čudno

Preuzmite sliku

Još uvijek nije pronađena bivša stanarka Big Brother kuće Marijana Seifert, a potraga za njom traje već više od tri mjeseca. Marijana je nestala u noći 27. aprila iz doma na Savici gdje je živjela sa suprugom i djecom. O teškoj situaciji sada se oglasila njena sestra Maja Kovačević. 

“U noći dok je Marijana vjerovatno umirala sanjala sam kako se nas dvije pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila odmah sam posegnula za mobitelom i nazvala sestru s kojom se nisam čula mjesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osjećaj” tvrdi Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

Maja je dodala i da je bilo čudno što se Marijana nije oglašavala u WhatsApp grupu ‘Sestre’, gdje su bile njih četiri – Anet, Marijana, Sendi i Maja. Samo nekoliko sati kasnije saznala je da je Seifert nestala.

 • Maja više ne misli da je njena sestra živa.  

  “Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti”, priznala je i dodala da njihova potraga za istinom traje svakodnevno.

  “Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže šta se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome”.

  Podijelila je i detalj koji mnogi nisu znali, naime, porodica je dobila informacju da bi se Marijana mogla nalaziti na Sljemenu, no kako navodi i prema njenim saznanjima, policija je tamo nije tražila.

  Podsjetimo, Marijanin nestanak prijavio je njezin suprug Karlo, a nestala je tokom noći 27. aprila te nije ostavila nikakvu poruku niti je dala ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće.

  U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle patike. 

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,