Petak, 23. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Poslanica u Skupštini Srbije se pohvalila drugim poslom pa postala predmet ismijavanja

Preuzmite sliku

Staša Stojanović, poslanica Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije, koju zovu kraljicom selfija, pohvalila se drugom funkcijom te postala predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Naime, počela je raditi kao glavni stručni saradnik u Elektrodistribuciji Srbije. Na fotografiji, koju je objavila na Instagram storyju, piše da radi u Službi za podršku tržištu.

“Dabogda sve izgorilo. Oh wait”, napisao je jedan korisnik Twittera.

“Zar ona nije stručnjak za liftovska postrojenja?”, upitao je drugi.”Nije istina. Reci da je montaža”, također je jedan od komentara.

Iako je od 2020. zaposlena u Elektrodistribuciji Srbije, u podacima Agencije za sprečavanje korupcije nije navedeno da je ona to prijavila, prenosi Nova.rs.

Već je imala probleme s prijavljivanjem imovine, budući da je nije prijavila nakon što je postala poslanica. Izjavila je da je ovo netačno iako su iz agencije ranije za portal 021.rs rekli da to nije učinila.

“Sve sam uredno prijavila Agenciji za sprečavanje korupcije, kad i svi ostali narodni poslanici. Nemam veze s tim što o meni nema informacija”, izjavila je.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,