Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nedavno se zaručili: Oglasila se zaručnica srbijanskog Youtubera koji je pronađen mrtav

Preuzmite sliku

Youtuber i mehaničar Mirko Rašić nađen je juče mrtav u hali u Surčinu, Beograd a na mrežama su odmah počele spekulacije o razlozima njegove smrti.

Influencer i mehaničar je bio poznat onima koji su pratili njegov YouTube kanal ‘Neovlašćeni serviser’ koji broji više od 143 hiljade pretplatnika.

Naime, njegovi najbliži oglasili su se sada zvaničnim saopštenjem i istakli da povreda glave, koja je vidljiva na snimku o kom se priča, datira još od ranije.

 • Ono što je takođe izazvalo komentare je dio u kojem Mirko Rašić spominje pozajmljivanje novca, dugove i vraćanje dugova, a osvrnuli su se i na to.

  “Mirkova povreda glave je nastala 24.04.2023. uslijed sređivanja studijskog objekta. Snimanje ovog klipa je realizovano 26.04.2023. stoga povreda glave i stvari koji su izrečene u klipu nemaju povezanost sa skorašnjim događajima niti Mirkovom zdravstvenom stanju. Molimo gledaoce da ne povezuju ove stvari jer su rečenice izrečene za finansijsko stanje satira koja se vezuje za pojavu automobila iz recenzije. Hvala na razumevanju”, stoji u saopštenju, prenosi Telegraf.rs.

   

  Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

   

  Objavu dijeli Mirko Rašić (@neovlasceniserviser)

  Mediji prenose da je pred djevojku Marijanu kleknuo prije nešto više od mjesec dana, a vjenčanje je trebalo biti na rasporedu u septembru.

   

  Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

   

  Objavu dijeli Marijana Rašić (@addicted_to_thegym)

  “Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čovječe kojeg sam upoznala i pored kojeg sam doživjela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mjestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspjeli stvoriti na ovom planetu. Znaj samo da će tvoj lik i djelo živjeti i dalje, jer kao što si znao reći, nisi ti za džabe Rašić, živjet će tvoja riječ zauvijek! Nikada ponosnija što sam zauvijek ostala službeno tvoja zaručnica, a neslužbeno najponosnija žena na svijetu što sam tvoja! Pali raketu, letimo na drugi planet, svijete moj! Gledaj me, bit ćeš ponosan, kako si uvijek bio”, napisala je Marijana na Instagramu.

  Vezano | Youtuber iz Srbije pronađen mrtav u hali u Beogradu

  Obješeno tijelo Mirka Rašića je pronašao njegov kolega, s kojim je navodno trebao da se vidi.

  Istraga će zvanično pokazati da li je riječ o samoubistvu.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,