Ponedjeljak, 26. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kod direktora beogradske klinike za liječenje ovisnosti pronađen heroin u donjem vešu

Preuzmite sliku

Muškarac koji je uhapšen na aerodromu u Beogradu sa osam grama heroina, direktor je privatne klinike “MedTim” koja se bavi liječenjem bolesti zavisnosti, depresije i anksioznosti.

Riječ je o Milošu Medenici, bivšem rukometašu Crvene zvezde.

Kako se navodi na stranici ove klinike, ovo je moderna bolnica koja liječi svaki oblik zavisnosti od 7 do 14 dana, bez supstitucione terapije na kraju liječenja, prenosi Blic.

Njihov moto je “Mjesto gdje novi životi započinje, ako mislite da nema nade, varate se”. Zanimljivo je da je Medenica 2014. godine bio pozitivan na doping testu.

Medenica je prošle sedmice došao na aerodrom odakle je trebalo da otputuje za inostranstvo. Međutim, dok je stajao u redu da čekira avionsku kartu, navodno je nervozno cupkao nogom i često izlazio iz reda i vraćao se.

 • Policajcima koji patroliraju na aerodromu je bilo čudno njegovo ponašanje, a kada su mu zatražili dokumenta, Medenica je počeo da viče i da traži objašnjenje zašto mu policajci traže pasoš.

  Kako prenose mediji, patrola ga je zatim zamolila da pođe sa njima u službene prostorije, ali Medenica je u panici počeo nekog da poziva telefonom. Policajci su zatim pokušali da mu oduzmu telefon, ali je on počeo da ih gura i da se otima. Budući da je korpulentan i veoma snažan, savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja osigurava aerodrom.

  Prilikom pretresa u službenim prostorijama, kod Medenice je u donjem vešu okrivena kesica u kojoj je bilo osam grama heroina.

  On će, izuzev posjedovanja droge, odgovarati i za napad na službeno lice.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,