Ponedjeljak, 26. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jahta požude u Hrvatskoj: Milioner snima svoj odmor i provod s ljepoticama

Preuzmite sliku

Samoprozvani kralj Instagrama Dan Bilzerian (39) uživa u Hrvatskoj. Dosad je sa svojom svitom ljepotica posjetio Split, Dubrovnik i Hvar.

Nakon jučerašnjeg obilaska Hvara, jutro su on i družice započeli obilnim doručkom.

Nakon toga posvetili su se sunčanju, a Bilzerian je zabilježio svoj pogled na golišave ljepotice na palubi svoje luksuzne jahte.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dan Bilzerian (@danbilzerian)

Bilzerian je profesionalni igrač pokera, glumac, poduzetnik, milioner, plejboj i prije svega čovjek koji se svojim bogatstvom voli pohvaliti na Instagramu, gdje ga vojska sljedbenika istovremeno obožava, mrzi i zavidi mu.

“Kad sam bio dijete, niko na mene nije obraćao pažnju. Vjerovatno sam zbog toga takav luđak”, rekao je svojevremeno Dan za čiji je životni stil vjerojatno zaslužniji njegov otac, milioner Paul Bilzerian, nemilosrdni poduzetnik koji je 1988. prvi put zatvoren zbog utaje poreza.

  • “Nisam znao šta se događa jer mi roditelji o tome nikad nisu pričali. Djeca u školi su me zezala i govorila mi da mi otac ide u zatvor, a ja u to nisam vjerovao sve dok mi to i otac nije potvrdio. Bilo je to usrano vrijeme”, priznaje Bilzerian i dodaje da ga je otac često zasipao skupocjenim darovima.

    Kao tinejdžer se seljakao iz škole u školu i na kraju nije maturirao. Nakon što je prvi puta isključen, otac ga je poslao da živi kod tetke. Kad ga ni to nije smirilo, otac ga je poslao na vojnu akademiju, a samo nekoliko sedmica prije nego što je maturirao završio je u zatvoru jer je policija u njegovom autu pronašla mitraljez. (Index.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,