Srijeda, 21. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hrvatska: Muškarac preminuo u crkvi punoj vjernika i pred očima supruge

Preuzmite sliku

Velika tragedija dogodila se u subotu u koprivničkoj crkvi Sv. Nikole biskupa, gdje je za vrijeme večernje mise preminuo stariji muškarac. Nesretni muškarac preminuo je pred očima supruge i ostalih vjernika.

Kako su ispričali očevici za Podravski.hr, neposredno prije početka mise, počeo se gušiti i gubiti svijest.

“Najednom je počeo kašljati i krkljati, nije mogao doći do zraka, supruga se odmah uspaničila, počela je vikati ‘Ivica, Ivica’, a i ostali koji su se nalazili u blizini priskočili su u pomoć. Odmah su donijeli vodu, no on se već srušio i prestao disati. Polegli su ga na stolice, davali umjetno disanje, masirali srce, međutim bezuspješno”, ispričala je svjedokinja nemilog događaja.

Vjernici su istaknuli kako je odmah pozvana hitna pomoć, koja je došla u roku pet minuta. Kasnije je došla i policija.

“Reakcija hitne bila je stvarno brza. Oživljavali su ga pred svima gotovo jedan sat ali nažalost, već je bilo kasno. Nakon nekog vremena došla je i policija, no spasa mu nije bilo, mogli su samo konstatirati smrt”, rekla je sagovornica.

“Svi su gledali što se događa, svi su htjeli pomoći, ali sve je bilo uzalud. Supruga je vrištala, župnik Tomislav Petrić bio je sav izbezumljen, svi smo bili u šoku i izvan sebe. Mnogi su i plakali. Velika tragedija, što drugo reći”, ispričala je gospođa koja ovako nešto u životu nije doživjela.

Da je riječ o prirodnoj smrti potvrdili su za Podravski.hr iz PU koprivničko-križevačke.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,