Nedjelja, 3. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Grad kafićima zabranio puštanje narodnjaka: Dopušta se samo primjerena muzika

Preuzmite sliku

Gradske vlasti Đurđevca donijele su odluku o zabrani izvođenja i reproduciranja tzv. narodnjaka u ugostiteljskim objektima i na terasama.

Odluka vrijedi idući vikend u središtu grada, dakle od petka do nedjelje, za vrijeme održavanja poznate turističke manifestacije Picokijade u Đurđevcu, piše Danica.hr.

“Obavještavaju se ugostitelji koji su u cijelosti podmirili svoje obveze prema Gradu Đurđevcu, a koji su iskazali interes za produženje radnoga vremena za vrijeme trajanja Picokijade, da je Grad Đurđevac donio odluku o određivanju drugačijeg radnog vremena restoranima i barovima na području grada.

Od 24. juna do 26. juna ugostitelji mogu raditi od 0,00 do 24,00 sata. Radno vrijeme odnosi se i na terase postavljene uz ugostiteljske objekte, kao i na šatore postavljene na javnim površinama.

U ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu sv. Jurja i Starogradskoj ulici u Đurđevcu može se izvoditi samo primjerena tradicijska i zabavna muzika”, stoji u odluci gradskih vlasti.

Nije ipak poznato ko će kontrolirati izvođenje primjerene glazbe i jesu li predviđene i kazne za one koji se toga neće pridržavati, piše Danica.hr.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,