Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Globalni “fast food” gigant dolazi u bh. susjedstvo

Preuzmite sliku

Svakog dana, više od 11 miliona gostiju posjeti restorane ovog lanca širom svijeta.

Svjetski poznati brend Burger King uskoro započinje svoje poslovanje u Crnoj Gori. Tačnu lokaciju i vrijeme otvaranja još nisu objavili.

Crna Gora je, kako je saopšteno, najnoviji dodatak na širokoj mapi zemalja u kojima gosti mogu da iskuse sjajnu degustaciju hrane u primamljivim restoranima ovog američkog brenda.

Podsjetimo, riječ je o jednom od najpopularnijih američkih brendova, pod čijim imenom širom svijeta radi više od 19.200 restorana.

Čuveni okus

“Osnovan 1954. godine, Burger King brend je globalni lanac fast-food hamburgera poznat po kvalitetu i vrijednosti hrane i kao jedino mjesto gdje gosti mogu da dobiju čuveni klasik – Whopper sendvič, grilovan na žaru”, navodi se u saopštenju objavljenom na crnogorskim portalima.

Restoran “Home of the Whopper” će, kako se precizira, uskoro otvoriti svoja vrata, “omogućavajući gostima u Crnoj Gori da probaju čuveni ukus brenda – grilovanje na žaru kao i kvalitetne proizvode poslužene sa ljubavlju i brigom u prijatnom i modernom ambijentu restorana dizajniranih kombinujući savremeni i minimalistički komfor otvorenih prostora u kojima se svi osjećaju dobrodošli”. (Biznis info)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,