Subota, 22. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dirljiv gest maturanta iz Crne Gore, na svečani defile došao s nanom Merimom

Preuzmite sliku

Medo Juković, maturant Gimnazije 30. septembar, u Rožajama oduševio je korisnike društvenih mreža dirljvim gestom. Naime, na svečani defile došao je s nanom Merimom.

“Ona je moja najveća podrška i ovim činom sam htio da joj se zahvalim i da pokažem da je najvažnija karika u mom životu”, kazao je Juković.

Ovo je divan primjer poštovanja i ljubavi prema ljudima starije dobi, koji su se posvetili odgoju novih generacija. Korisnici Facebooka su mu čestitali na maturiranju te pohvalili.

“Gest mladog maturanta je za svaku pohvalu. Već na prvom koraku svog životnog puta pokazao je svoju ljudskost i svoj karakter, a to je najvrednija ljudska osobina. Živ i zdravo bio, momčino”, “Ovim si pokazao svoju divnu zrelost i primjer kako bi sva djeca trebala da se odnose prema porodici i svim vrijednostima u životu koje proističu iz nje”, “Za svaku pohvalu. Momku sve najbolje u daljem životu”, neki su od komentara.

Inače, Juković se u januaru ove godine pridružio timu FK Novi Pazar. Igra na poziciji centralnog veznog igrača i do sada je imao zapažene nastupe u crnogorskim klubovima Ibar, Berane i Budućnost.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,