Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Četiri žene držao zatočene u kući te ih mučio i primoravao na prostituciju

policija-srbija-uviđaj
Preuzmite sliku

Četiri žene koje je Goran M. (52) zvani Dobrilin iz Smedereva primoravao na prostituciju mjesecima su jele živo meso te bile mučene i vezivane lancima.

Davao im je odmrznutu hranu iz hladnjaka, mučio ih, ucjenjivao i brutalno tukao. Kako saznaje Kurir, Dobrilin ih je koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju i ovisnost o drogama i alkoholu držao kao životinje te ih je prijetnjama, ucjenama i batinama podvodio za nekoliko hiljada dinara po Smederevu i okolici.

Inače, ova strašna priča otkrivena je slučajno. Kad je policajac donio poziv da se Goran javi kako da bi bio saslušan zbog sasvim drugog kaznenog djela, jedna od njih je primila poziv. Nije ništa rekla policajcu, vjerojatno u strahu, jer se Dobrilin krio u kući, ali je na povratnici olovkom napisala „pomozite“.

Pošto je u kući bio mrak jer nije bilo struje, policajac nije odmah vidio što je ona napisala. No, kada je izašao, odmah je pročitao i istog trenutka pozvao kolege. Oni su ušli u kuću i pronašli Gorana M. sakrivenog u drugoj sobi.

Te su žene bile na smrt uplašene, počele su da plaču i da se tresu“, kaže sugovornik Kurira.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,