Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zamislite da imate 1,1 milion eura, ali da to ne znate? U Njemačkoj je i to moguće

Preuzmite sliku

Anonimni igrač na lutriji u Njemačkoj je dobio više od milion eura. Sretni dobitnik još se nije javio lutriji, pišu njemački mediji.

U izvlačenju u srijedu na Valentinovo, osoba iz njemačkog grada Leipziga je osvojila jackpot u igri 6 od 49. Sa šest tačnih brojeva dobio je točno 1.185.672,30 eura!

No, dobitnik se ni u petak nije javio lutriji, piše Fenix-Magazin.

Dobitnik je ispunio listić u januaru

Dobitnik je ispunio svoj listić krajem januara na prodajnom mjestu u Leipzigu za osam uzastopnih izvlačenja.

“Nažalost, bez korisničke kartice”, objašnjeno je iz Sächsische Lotto-GmbH. “To znači da je on anoniman za lutriju i sada se mora javiti sam na prodajnom mjestu ili izravno u Sächsische Lotto-GmbH”, navedeno je.

Milioner iz Leipziga možda još nije ni primijetio svoj dobitak, navode njemački mediji. Tek kada se registrira, može mu se isplatiti veliki iznos novca.

Šef lutrije želi lično pozdraviti sretnika

Direktor Sächsische Lotto-GmbH želi pozdraviti dobitnika.

“Građani Leipziga vole osobno doći u sjedište kako bi registrirali svoje nagrade.Bili bismo sretni da osobno poželimo dobrodošlicu trećem milijunašu na Oststrasse u 2024. godini”, kaže direktor.

U januaru je dvoje ljudi iz Leipziga već osvojilo milione na lutriji: 10. januara žena je osvojila jackpot u igri 77 i osvojila 1.677.777 eura. Samo dan kasnije izvlačenje “Sachsen Million” donijelo je sretnom dobitniku točno milion eura i sada, na Valentinovo, treća velika nagrada ide u isti njemački grad.

Dobitni brojevi lutrije od 14. februara

Ovo su dobitni brojevi lutrije od srijede:

Loto brojevi: 17 – 34 – 35 – 43 – 46 – 48

Super broj: 4

Super 6: 3 8 8 8 2 8

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,