Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uznemirujući video: Žena u Grčkoj napala djevojčice iz Srbije

Preuzmite sliku

Na Twitteru se pojavio video kojeg je objavila djevojka koja stoji iza profila @Andjela184, a koja tvrdi da su ona i sestre na njemu te da ih je napala žena u Grčkoj.

Iznad videa je napisala i pojašnjenje.

“Sestra i ja smo napadnute od strane nepoznate žene u mjestu Polihrono u Grčkoj. Molim vas podijelite da bi što više ljudi vidjelo i znalo“, stoji u opisu videa.

S obzirom na to da su se nastavili nizati komentari na objavu, ona je u istima ispričala kako se sve desilo.

“Naime, krenule smo da prošetamo do plaže ujutro oko 7:00 sati, kada nas je presrela i na grčkom pokušala objasniti kako je slijepa i kako joj treba pomoć da pređe magistralu. Žena je djelovala normalno čak je nosila i uniformu hotela, što mi je donekle dalo sigurnost da joj mogu pomoći. Na pola prijeđenog puta krenula je da me vuče dijagonalno, u pravcu nekoliko parkiranih automobila. Jedva sam se otrgla dok ju je sestra držala s leđa. Sestra inače snima vlogove, pa je sasvim slučajno zabilježila dio, snimak je prilično uznemirujuć. Pazite se ljudi”, napisala je djevojka iz Srbije.

Mnogi su u komentarima pitali zbog čega ovaj slučaj nisu prijavile policiji.

“Nismo prijavile, danas nam je bio posljednji dan na moru, tako da bi agonija sa tim potrajala ko zna koliko. A i samo smo turisti protiv njihove građanke, pitanje je koliko bi bili objektivni”, odgovorila je jedna od napadnutih djevojaka dodajući da su se vratile u Srbiju te da su na sigurnom.

Mnogi su na sve prokomentarisali da su se naježili od same pomisli šta se sve moglo desiti te da su “dobro prošle” jer su se uspjele spasiti.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,