Nedjelja, 26. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

U Mariupolju je bio Putinov dvojnik?! ‘Pogledajte mu uši. Pa to ne može biti isti čovjek!’

Preuzmite sliku

Putinovi dvojnici su mijenjali predsjednika samo u posebnim prilikama, ali od rata u Ukrajini postali su uobičajena praksa, pisao je ranije Daily Mail citirajući šefa ukrajinske obavještajne službe

Vladimir Putin ovaj je vikend iznenada posjetio okupirani Mariupolj. Barem tako tvrde Rusi koji su objavili i snimke na kojima je navodno Putin. No neki poput Peta Andrjuščenka nisu baš sto posto sigurni da je ovo sa snimke Vladimir Putin.

– Putin ili jedan od njegovih dvojnika u posjetu okupiranoj regiji – napisao je Andrjuščenko, inače savjetnik gradonačelnika Mariupolja. Stavio je tri fotografije Vladimira Putina na kojima ruski predsjednik nema isti oblik podbratka.

Putinov dvojnik?

Putinovi dvojnici su mijenjali predsjednika samo u posebnim prilikama, ali od rata u Ukrajini postali su uobičajena praksa, pisao je Daily Mail citirajući šefa ukrajinske obavještajne službe.

– Znamo konkretno za tri dvojnika, ne znamo koliko ih ima ukupno – rekao je šef obavještajaca koji tvrdi da su svi bili na plastičnim operacijama kako bi bili što sličniji predsjedniku Rusije.

Ovo ne može sakriti

No postoji nešto što se ne može sakriti. Visina. I oblik ušiju, tačnije, ušne resice. Baš to mnogi korisnici na Twitteru koriste kao dokaz da ovo u Mariupolju nije bio Putin, već njegov dvojnik. Pa stavljaju fotografije oblika Putinovog uha iz 2006. i 2018.

A na njima se vidi kako im ušne resice baš nisu istog oblika. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,