Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Manekenka razotkrila skandal italijanskog političara, kruži priča da je naručio njeno ubistvo

Preuzmite sliku

Kontroverzni italijanski političar sudjelovao je u mnogim aferama, ali se uvijek uspjevao izvući.

Marokanski supermodel Imane Fadil bila je poznata kao žena koja je otkrila šta se događa u privatnom životu bivšeg italijanskog premijera Silvija Berlusconija, prenosi Večernji.hr.

Prema njezinim navodima, godinama je nekadašanji gazda Milana organizovao orgije s prostitutkama i manekenkama, a zbog toga što je sve obznanila javnosti mnogi sumnjaju da je otrovana i preminula u teškim mukama.

Naime, Imane je preminula mjesec dana nakon što je zaprimljena u bolnicu, a liječnici su utvrdili da je riječ o teškom trovanju.

Poznata ljepotica je nakon duge borbe za život ipak izgubila te je tako preminula u 34. godini.

Mnogi danas smatraju kako ju je života stajao sukob s Berlusconijem zbog kojeg je postala njegova neprijateljica, a šuška se da je svoje prste umiješala i talijanska mafija koju je unajmio upravo Silvio.

Imane koja je umrla u martu 2019. godine pod čudnim okolnostima, prva je progovorila o skandaloznim radnjama kontroverznog političara koji trenutno drži Monzu, novog talijanskog prvoligaša.

  • Naime, ona je tada na suđenju koje se vodilo protiv Berlusconija zbog seksa s maloljetnicama svjedočila o tome kakve je zabave organizovao.

    Rekla je pred sudom kao svjedokinja da je za jednu od zabava na kojima je sudjelovala bila plaćena 2000 eura za noć te je priznala da je više puta spavala s bivšim premijerom za novac.

    U Italiju je iz Maroka stigla kao 25-godišnjakinja, a istraga o smrti zatvorena je nakon tri godine zbog nedostatka dokaza.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje