Utorak, 27. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku nikada neće dozvoliti da ih muškarci kontrolišu

Preuzmite sliku

Žene rođene u određenim horoskopskim znakovima koje dominiraju u vezi, uglavnom vode glavnu riječ u svemu. Njima to dođe prirodno zahvaljujući horoskopskom znaku u kojem su rođene.

Neke žene zrače samopouzdanjem i prosto ne dozvoljavaju da se iko postavi iznad njih, a ponajmanje muškarac sa kojim je u vezi. Žene određenih horoskopskih znakova su veoma nezavisne i neće dozvoliti da ih bilo koji muškarac izmanipuliše i često one vode glavnu reč u njihovom odnosu.

Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima dominiraju u vezi

1. Ovan

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su poznate po svojoj vatrenoj i nezavisnoj prirodi.

 • Kako je Mars njihova vladajuća planeta, one posjeduju snažnu volju i urođene su im liderske vještine. One brinu o autonomiji i malo je verovatno da će dozvoliti bilo kome da joj diktira njene postupke i odluke. One se hrabro hvataju u koštac sa životom i više vole da same iskroje svoj put.

  2. Lav

  Lavicama vlada Sunce, pa nije ni čudo što zrače šarmom i samopouzdanjem.

 • One su prirodne vođe i cijene svoju nezavisnost. Upravo iz tog razloga je muškarcima teško da ih kontrolišu. One u muškarcu traže osobu koja će dopuniti njihovu snagu, a ne umanjiti je.

  3. Strijelac

  Žene u ovom horoskopskom znaku su poznate po svojoj avanturističkoj i slobodumnoj prirodi.

 • Pod vladavinom Jupitera, one imaju duboko usađenu želju za ličnim rastom i istraživanjem. Malo je vjerovatno da će žena Strijelac dozvoliti muškarcu da je kontroliše, jer ona cijeni svoju slobodu i uvijek je željna da isproba nova iskustva.

  4. Vodolija

  Žene Vodolije poseduju jedinstven i nezavisan način razmišljanja.

 • Predstavnice ovog znaka će veoma teško ispuniti tradicionalna očekivanja i sklone su da slijede sopstvene principe. Nju ne možete lako pokolebati i ne dozvoljava ikome, čak ni pokušaj da ju se kontroliše.

  5. Jarac

  Žene u ovom znaku su poznate po svojoj praktičnosti, ambiciji i odlučnosti.

 • Njihova vladajuća planeta je Saturn, planeta discipline i samim tim, one su veoma fokusirane na postizanje svojih ciljeva. One će veoma teško dozvoliti muškarcu da ih kontroliše, jer cijene svoju autonomiju. One će uspjeti i to će učiniti po sopstvenim uslovima. (Lepotaizdravlje.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje